Έκανε παρέλαση και η Αστυνομία!

parelashΚαι οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν παρέλαση στην Άρτα! Πάνω από 130 αστυνομικοί ένστολοι και μη κινητοποιήθηκαν για την περιφρούρηση της παρέλασης στην Άρτα.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τη συνήθη δύναμη που διατίθεται, αλλά μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην Άρτα κατά την 28η Οκτωβρίου σίγουρα τα μέτρα ήταν αυξημένα, όπως αυξημένη ήταν η αστυνομική παρουσία στο χώρο της παρέλασης.

Η παρέλαση πάντως ολοκληρώθηκε χωρίς έκτροπα. Οι μαθητές που παρήλασαν δεν έστρεψαν τα κεφάλια τους προς την εξέδρα των επισήμων ενώ διαμαρτυρόμενοι πολίτες φώναξαν μεμονωμένα συνθήματα κατά των πολιτικών και του μνημονίου και σήκωσαν πανό στο τέλος της εκδήλωσης.

Η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Ιγνατίου, στην οποία παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Γκόκας και Κώστας Παπασιώζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και άλλοι φορείς του Νομού. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Κλεοπάτρα Βασιλείου, Διευθύντρια 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται προ του ιερού ναού. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση σπουδαστών ΤΕΙ, τμημάτων μαθητών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που έγινε με αφετηρία την πλατεία Κιλκίς και τέρμα την πλατεία Αγίου Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ