ΕΙΝΗ εναντίον Περιφέρειας

Εναντίον της Περιφέρειας Ηπείρου στρέφεται η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου με αφορμή την ανακοίνωση της τελευταίας στην οποία τόνιζε ότι η εξέλιξη της πανδημίας δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια, για συνδικαλιστικό και κομματικό ανταγωνισμό και για διακίνηση σεναρίων μέσω των κοινωνικών δικτύων που διασπείρουν φόβο και ανησυχία.

Η ΕΙΝΗ, άγνωστο από πού ορμώμενη, σπεύδει να κατακεραυνώσει την Περιφέρεια, υποστηρίζοντας ότι η ανακοίνωση αποτελεί εμπαιγμό και ούτε λίγο ούτε πολύ τις φορτώνει όλες τις… αμαρτίες της μνημονιακής Ελλάδας έναντι του δημόσιου συστήματος υγείας!

Σημειώνει ότι οι συνδικαλιστικές ενώσεις είναι αυτές που ανέδειξαν τα προβλήματα των νοσοκομείων και του ΕΣΥ και χαρακτηρίζει την προσφορά της Περιφέρειας ως χρέος της προς τα νοσοκομεία!

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου, είναι γεγονός ότι με τις ανακοινώσεις της έχει αναδείξει επί σειρά ετών προβλήματα και αδυναμίες.

Με την σημερινή όμως αδικεί την Περιφέρεια αφενός γιατί η προσφορά της στα δημόσια νοσοκομεία δεν είναι σημερινή αλλά καταγράφεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, αφετέρου γιατί υπερασπίζεται έστω και έμμεσα φωνές που ακούστηκαν το διάστημα αυτό και επέτειναν τον φόβο και την ανησυχία.. Σε μία εποχή που απαιτεί ψυχραιμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ