Εικόνες καταστροφής… Βανδαλισμοί στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα!

ARXONTIKO

Στα ελαφάκια και τον λοιπό εορταστικό στολισμό που είχε τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα ξέσπασαν άγνωστοι, πιθανόν κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι εικόνες πραγματικά προκαλούν θλίψη. Πριν από λίγα 24ωρα άγνωστοι είχαν τοποθετήσει πινακίδες στον στολισμό της κεντρικής πλατείας «προειδοποιώντας» για κίνδυνο…. ηλεκτροπληξίας ενώ βανδαλισμοί του εορταστικού στολισμού σημειώνονται και σε άλλα σημεία της πόλης. Ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του εκφράζει την θλίψη του για τις εικόνες αυτές και ζητά από τους πολίτες να συνδράμουν ώστε να διαφυλαχθεί ο στολισμός και να προστατευθεί ο δημόσιος χώρος.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης μας. Μία εικόνα για όλους τους συμπολίτες μας, τους επισκέπτες και κυρίως για τα παιδιά μας. Κάποιοι φαίνεται ότι είναι εθισμένοι στην καταστροφή. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη για τις εικόνες που άφησαν πίσω τους», δηλώνει η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΙ Χριστίνα Κωτσαντή.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ARXONTIKO

«Ο Δήμος Ιωαννιτών με όσα μέσα διέθετε και σε ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο έκανε μία μεγάλη προσπάθεια να δώσει γιορτινή εικόνα στην πόλη.

Εκφράζει την θλίψη του για τις εικόνες καταστροφής στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα όπως επίσης και για τους βανδαλισμούς του εορταστικού στολισμού σε άλλα σημεία της πόλης.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ARXONTIKO2

Ο Δήμος απευθύνεται στους πολίτες σημειώνοντας πως ο εορταστικός στολισμός όπως και όλοι οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σ’ αυτούς. Ζητά λοιπόν και την δική τους συνδρομή στη διαφύλαξη τους και την προστασία τους» τονίζεται στην ανακοίνωση.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ARXONTIKO3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ