Εγκληματική συμπεριφορά

Για περισσότερες από τρεις ώρες κράτησε το αλαλούμ σε δρόμους της πόλης οι οποίοι είχαν γεμίσει από λάδια και πετρέλαια.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε αρχικά με έντονη παρουσία της Αστυνομίας στα σημεία παγίδες και στη συνέχεια με μεγάλες ποσότητες από πριονίδι.

Ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν οι εκτροπές οχημάτων κυρίως όμως δικύκλων. Κι αυτές ήταν αρκετές όπως αναφέρουν αναγνώστες του Epiruspost, μεταξύ των οποίων και παθόντες.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα όμως υπήρξαν κι άλλοι οδηγοί δικύκλων που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στο οδόστρωμα καθώς τα λάδια και τα πετρέλαια δεν ήταν ορατά λόγω της βροχόπτωσης.

Εικάζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε από φορτηγάκι, όμως δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τον οδηγό που διήλθε μεγάλη απόσταση αφήνοντας πίσω του πραγματικές παγίδες.

Όποιος μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε για το συμβάν θα πρέπει να απευθυνθεί στις αρχές. Όπως τονίζουν αυτόπτες μάρτυρες επρόκειτο για μία εγκληματική συμπεριφορά που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ