Εγκαίνια στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής

ITS_KALEΗ προβολή της πόλης των Ιωαννίνων, η εξωστρέφεια της περιοχής και η ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Προς την κατεύθυνση αυτή, κινείται με συντονισμένα βήματα και με στοχευμένες πρωτοβουλίες που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα και με άλλες που θα αναπτυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θεωρώντας ότι η τουριστική προβολή και ανάπτυξη μπορούν να αποτελέσουν τομέα συνέργειας και παράγοντα στήριξης της τοπικής οικονομίας προχώρησε στη σύσταση και τη λειτουργία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Η Επιτροπή έχει αναπτύξει αξιόλογες πρωτοβουλίες μέχρι σήμερα για την προβολή των Ιωαννίνων σε χώρες του εξωτερικού όπου υπάρχει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας.

Το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειές της επικεντρώθηκαν στη δημιουργία και τη στελέχωση του Γραφείου Τουριστικής Προβολής. Έτσι έγινε ένας χώρος καλαίσθητος, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες και χρήσιμο υλικό σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα Ιωάννινα.

Τα εγκαίνια του Γραφείου, που στεγάζεται στην οδό Μουλαιμίδου 10 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στις επτά και μισή το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ