Εγκαίνια στην εμποροπανήγυρη παρά τις αντιδράσεις

PAZARI_BΠαρά τις αντιδράσεις του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, ο Δήμος Άρτας προχωρά και φέτος στην διοργάνωση της εμποροπανήγυρης την οποία «περιτυλίγει» και με διάφορες άλλες εκδηλώσεις θέλοντας να τις δώσει τοπικό χρώμα.

Μάλιστα φέτος επιλέγει να τελέσει και με ιδιαίτερη επισημότητα τα εγκαίνια καθώς ουσιαστικά συμπίπτουν με την λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοινώθηκαν επίσημα, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θ’ ανοίξει τις πύλες της η φετινή Εμποροπανήγυρη του Δήμου Αρταίων. Η εκδήλωση των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο με τον καθιερωμένο αγιασμό και θα περιλαμβάνει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Λίγο πριν τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης, περίπου στις 7:45, θα φτάσουν στο Εκθεσιακό Κέντρο οι λαμπαδηδρόμοι οι οποίοι θα διασχίσουν την πόλη μας στο πλαίσιο της 25ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και θα γίνει το άναμμα της φλόγας στο βωμό. Στη λαμπαδηδρομία εκτός από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών συμμετέχει και ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας.

Μετά τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης θα δοθεί συναυλία στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου από τη Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» και από το Σύλλογο «Αυλός» με τα τοπικά μουσικά συγκροτήματα Rom Bes και Tsoupakampra.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει στο χώρο της εμποροπανήγυρης έκθεση τοπικών προϊόντων, από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Άρτας και τον Χειροτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών Πέτα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης θα φιλοξενηθούν στο χώρο, έχοντας το δικό τους διαμορφωμένο stand με πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση του κοινού, οι παρακάτω σύλλογοι:

-Χαμόγελο του Παιδιού

-Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν.Άρτας «Αγία Θεοδώρα»

-Ν.Ο.Θ.Α.

-ΑΥΛΟΣ

-Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

-Ποδηλατικός Όμιλός Άρτας

-Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού

-Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

-Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας

-Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Άρτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ