Έγιναν κι αυτά…..

MEGARO

MEGAROΟι ευθύνες της τοπικής αστυνομίας για όσα συνέβησαν στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναθηναικό είναι δεδομένες. Όμως αυτές δεν μπορεί να πέφτουν επί δικαίων και αδίκων. Και κυρίως δεν μπορεί να επιρρίπτει ονομαστικά κιόλας ευθύνες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όταν δεν είναι σε θέση να απαντήσει πως βρέθηκαν μη ονομαστικά εισιτήρια σε μεγάλο αριθμό φιλάθλων του Παναθηναικού. Ποιοι πούλησαν και κάτω από ποιες συνθήκες τα εισιτήρια αυτά σε φιλάθλους του Παναθηναικού από τα Γιάννινα, την Άρτα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, την Ξάνθη ακόμη και σε μία ομάδα πενήντα οπαδών που ήρθαν από την Αθήνα;

Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη και μεταξύ των άλλων δίνει την ευθύνη αποφάσεων είτε συμφωνεί είτε όχι η διοργανώτρια ομάδα στον υπεύθυνο ασφαλείας της αθλητικής εκδήλωσης, ο οποίος αξιολογεί την κατάσταση και λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις.

Αυτό έγινε στους Ζωσιμάδες πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ίσως λοιπόν κάποιοι κατόπιν εορτής να μεταθέτουν με μεγάλη ευκολία όλες τις ευθύνες σε ένα πρόσωπο, όμως το σίγουρο είναι ένα. Από τη στιγμή που οι οπαδοί του Παναθηναικού οδηγήθηκαν εντός του γηπέδου επιδεικνύοντας τα εισιτήρια τους, αποφεύχθηκαν τα εκτενή επεισόδια σε όλη την πόλη. Πράγμα που είχε συμβεί στο παρελθόν, εκτός αν το λησμονούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ.

Ίσως λοιπόν κάποιοι στενοχωρήθηκαν που δεν κάηκαν τα Γιάννινα και διασώθηκε ότι μπορούσε όταν τα μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων είχαν ναυαγήσει στο σύνολό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ