Εγγραφές για τον 5ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Εταιρεία My Adventure-Event Organizer Pro, υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, τον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο αγώνα στα Ιωάννινα (21.095m), καθώς και τον παράλληλο αγώνα των 5km (Night Entry Race).

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 2 Μαΐου 2020.

Σημείο Εκκίνησης – τερματισμού: Πλατεία Μαβίλη (Λίμνη Παμβώτιδα).

Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 19.00

Ώρα εκκίνησης : Αγώνας 5km: 21.30

  1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων είναι ίσως ο ταχύτερος αγώνας 21km επειδή δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις καιρικές συνθήκες (άνεμο, υψηλή θερμοκρασία). Η διαδρομή είναι μετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα από την AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), ενώ έχει μηδενική υψομετρική διαφορά. Παράλληλα χαρίζει στους δρομείς μοναδική θέα χάρη στη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση σε κάθε χιλιόμετρο, ενώ θα λειτουργούν πέντε (5) σταθμοί τροφοδοσίας.

Το όριο τερματισμού για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο είναι οι 2.30 ώρες (150΄) και για τα 5km 1 ώρα (60΄). Μετά το πέρας της παραπάνω χρονικής περιόδου, οι αθλητές θα τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα υπάρχει με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση, στο ενδιάμεσο και στον τερματισμό. Απαραίτητη προϋπόθεση οι δρομείς να φορούν το ηλεκτρονικό τσιπ χρονομέτρησης μαζί με το νούμερό τους για την έγκυρη χρονομέτρησή τους.

  1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Δικαίωμα συμμετοχής (εγγραφή) έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας τους.
  • Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο info@ioanninahalfmarathon.gr ή να κατατεθεί στη Γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.
  • Υπάρχει η δυνατότητα για ομαδικές εγγραφές με κόστος 12€ για το plus πακέτο για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα εγγραφής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων (Βαγγέλης Τσίμαρης: 6908383781).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στους αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη σελίδα του αγώνα: http://ioanninahalfmarathon.gr/registration και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα(κάρτα ανάληψης μετρητών) στο site της My Adventure, μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 15:00.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας δε θα γίνονται δεκτές επιπλέον συμμετοχές.

 Eπίσης δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο φυσικό Κατάστημα Eξοπλισμού Αθλητικών Δραστηριοτήτων Fifth Element Adventure Store (Δαγκλή 2 και Παπάζογλου, Ιωάννινα)

 Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος: 15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό αξεσουάρ μαντήλι λαιμού

10€ απλό πακέτο

 Αγώνας 5km (Entry Race): 15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό αξεσουάρ μαντήλι λαιμού

10€ απλό πακέτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ