Έφυγαν Πετσινός, Νίκου και Σιόρεντας

Ο ταξίαρχος Χρήστος Πετσινός που υπηρετούσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ο Πάρις Νίκου που υπηρετούσε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας και ο Δημήτρης Σιόρεντας Γενικός Δυτικής Μακεδονίας είναι μεταξύ αυτών που αποστρατεύτηκαν στη διάρκεια των έκτακτων κρίσεων της ΕΛΑΣ.

Οι κρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η τοποθέτηση νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου.

Σε επίπεδο αστυνομικών διευθυντών οι κρίσεις δεν έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα τις τέσσερις αστυνομικές διευθύνσεις της περιοχής.

Ο Δημήτρης Σιόρεντας που αποχωρεί από την Δυτική Μακεδονία με επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του τονίζοντας ότι φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Κατά την διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μου ως Αξιωματικός, παρέμεινα σταθερός στις αρχές, στις αξίες, στα ιδανικά και με διάθεση υψηλής προσφοράς στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Αποχωρώ ικανοποιημένος και με ήσυχη την συνείδησή μου ότι έπραξα το καθήκον μου και αφού ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ