Ευθύνες στους γιατρούς από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου!

nosokomio

nosokomioΑνοίγει μέτωπο με τους χειρουργούς και προειδοποιεί για απόδοση ευθυνών….

Μέτωπο με τους γιατρούς ανοίγει η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με αφορμή την παρέμβαση Εισαγγελέα και Αστυνομίας που αποκάλυψε το Epiruspost.gr.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Φωτόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και στην εκπομπή της Βίκης Μιχέλη, ανέφερε ότι έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα και μίλησε για ένα ατυχές γεγονός!

Δικαιολόγησε πλήρως τη στάση των εργαζομένων όχι όμως και των γιατρών που κάλεσαν Εισαγγελέα και Αστυνομία για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των χειρουργείων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα.

«Ως μη όφειλαν οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και τον εισαγγελέα. Οι γιατροί δημιούργησαν το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει ότι υπήρχε ανησυχία στους χειρουργούς και φόβος μήπως δεν ανταποκριθούν στις ανάγκες της ημέρας.

Ο κ. Φωτόπουλος έκανε γνωστό ότι το συμβάν θα διερευνηθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου και οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όσους ανήκουν.

Αυτό που διαφαίνεται πάντως είναι ότι η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα με σχετική ανακοίνωση, καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους και βάλλει ευθέως εναντίον των γιατρών, ανοίγοντας ένα μεγάλο και θερμό μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ