Έδωσαν ελπίδα σε οικογένεια που χτυπήθηκε από την κρίση

APOGNOSHΜια μεγάλη αγκαλιά άνοιξε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας ώστε να βρει καταφύγιο και ελπίδα μία τριμελής οικογένεια η οποία ζει τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Η κινητοποίηση στο Κανάλι της Πρέβεζας ήταν άμεση όταν ο πατέρας δύο ανήλικων παιδιών έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε πλέον να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Έτσι βρέθηκε χωρίς σπίτι, χωρίς εισόδημα. Στην πλήρη απόγνωση.

Και κει ήρθε η ελπίδα.

Οι απλοί κάτοικοι του Καναλίου, ο Δήμος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, οι φορείς, γνωρίζοντας τις δυσκολίες άνοιξαν διάπλατα την ψυχή τους και προσέφεραν αγάπη και ελπίδα.

Έτσι εξασφάλισαν καθημερινά φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και προσωρινή στέγη σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Βαγγέλης Ροπόκης τόνισε ότι η ανταπόκριση όλου του κόσμου (και ιδιαίτερα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου) ήταν άμεση και συγκινητική, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος για το ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί από την κοινωνία μας.

Τη δική της υποστήριξη στους ανθρώπους αυτούς προσφέρει και η υπηρεσία της Πρόνοιας, ενώ εκείνο που προέχει αυτή την στιγμή είναι να βρεθεί μόνιμη στέγη για την οικογένεια, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή και να μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ