Έχει ακόμη δρόμο το Πολυδύναμο Κέντρο

POLYDYNAMOΗ επιτάχυνση των τελευταίων εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου Κατασκευής Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης του Αλκοολισμού και της Κρίσης των Χρηστών Ναρκωτικών στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και τη συμμετοχή της Προϊσταμένης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής κ. Ελένης Ρόκου, του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φώτη Βάββα και εκπροσώπων της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. .

Η Προϊσταμένη της Ε.Δ.Α. κ. Ρόκου, επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι χαρακτηρισμένο ως «ορόσημο», ωστόσο ενώ κτιριακά έχει ολοκληρωθεί, εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες ως προς την προμήθεια του εξοπλισμού και την ηλεκτροδότησή του.

Ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και να λειτουργήσει το Κέντρο, ζητώντας από όλους να υπάρξει συνεργασία, προκειμένου να δοθούν το ταχύτερο δυνατό λύσεις στις εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Παράλληλα είχε επικοινωνία με τον Διευθυντή της ΔΕΗ Α.Ε., για τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας κατά την ημέρα της σύνδεσης του δικτύου του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» με το Πολυδύναμο Κέντρο.

Σημειώνεται ότι το έργο έχει προϋπολογισμό 9.316.773,48 ευρώ και είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ (Π.Ε.Π. Ηπείρου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ