Έχασε τη μάχη εργαζόμενος του Δήμου Ιωαννιτών

met

Εργαζόμενος του Δήμου Ιωαννιτών που είχε προβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη.

Ο Δήμος με ανακοίνωσή του εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια.

«Η απώλεια είναι μεγάλη για την υπηρεσία του κυρίως όμως είναι τεράστια για την οικογένειά του» σημειώνει και με την ίδια ανακοίνωση απευθύνει έκκληση για εμβολιασμό και τήρηση των απαιτούμενων μέτρων.

«Η Δημοτική Αρχή απευθύνεται για μία ακόμη φορά σε όλους τους εργαζόμενους επισημαίνοντας την ανάγκη να επισπεύσουν τον εμβολιασμό τους ώστε να θωρακιστούν οι ίδιοι και να θωρακίσουν τους δικούς τους ανθρώπους απέναντι στην πανδημία.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνεται στους πολίτες επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων καθώς καταγράφεται μεγάλη διασπορά του ιού ενώ επισημαίνει την ανάγκη τήρησης των μέτρων από τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες. Οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί, να μεριμνήσουμε για τον εμβολιασμό και να συμβάλλουμε ώστε τα δύο νοσοκομεία της πόλης να αντέξουν και σε αυτό το κύμα της πανδημίας», τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ