Έχασαν τη μπάλα…..

ndΚάποιοι τα μπέρδεψαν, κάποιοι ξεχνούν, κάποιοι θέλουν να παραπλανήσουν ή κάποιοι έχουν λόγους να καλύπτουν καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στη Νέα Δημοκρατία κάποιοι έχασαν τη μπάλα και βλέπουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Κάποιοι κάνουν τα απλά σύνθετα και τα εύκολα δύσκολα.

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι και ποιους εξυπηρετεί το μπαράζ ανακοινώσεων με στόχο να πειστεί η κοινή γνώμη ότι η ΔΑΠ συστεγάζεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, όταν αρκούσε μία απάντηση από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης.

Είναι λυπηρό όμως και πολιτικά άκομψο, να μπαίνει στο παιχνίδι η κεντρική οργάνωση και να αποκηρύσσει εκατοντάδες μέλη της στα Γιάννινα μιλώντας για ανακοινώσεις αγνώστου προέλευσης.

Οι ανακοινώσεις έχουν κι ονόματα και υπογραφές. Για όσους παροικούν στα Ιωάννινα, είναι εύκολο να γνωρίζουν και μάλιστα καλύτερα από όσους υπογράφουν και σφραγίζουν ανακοινώσεις στην Αθήνα.

Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το μείζον σίγουρα δεν είναι η στέγαση στα γραφεία. Το θέμα είναι πιο βαθύ και πιο περίπλοκο.

Και το ερώτημα απλό, το οποίο οφείλουν να απαντήσουν όσοι εμφανίστηκαν με σειρά ανακοινώσεων το τελευταίο διήμερο για να αποκηρύξουν, να διαβάλουν, να συντηρήσουν ένα κατεστημένο πολλών ετών στα Γιάννινα.

Υπήρξε μία ρητή και κατηγορηματική δέσμευση από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και αρκετούς μήνες για τη διεξαγωγή εκλογών προκειμένου να αναδειχθεί γραμματεία πόλης στη ΔΑΠ Ιωαννίνων. Γιατί οι εκλογές αυτές δεν έγιναν μέχρι σήμερα και αποτελούν τα Γιάννινα τη μοναδική εξαίρεση στη χώρα;

Γιατί δεν γίνονται άμεσα; Γιατί τις αποφεύγουν; Και γιατί εκείνοι που έδωσαν την υπόσχεση για τη διεξαγωγή τους προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση δυο μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές ανέχονται τη σημερινή κατάσταση;

Φυσικά όσοι έσπευσαν να συντηρήσουν το κατεστημένο των Ιωαννίνων με τις ανακοινώσεις τους είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουν να δώσουν καμία απάντηση. Ίσως όμως έχει να δώσει και μάλιστα ενδιαφέρουσες απαντήσεις η πλειοψηφία της ΔΑΠ, την οποία έτσι με μία σφραγίδα και μια υπογραφή, θέλουν ορισμένοι να την θέσουν στο περιθώριο… Αυτή η πλειοψηφία που με μία κοντυλιά περιθωριοποιήθηκε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ