Δύο κλινικές της έσωσαν την ζωή

Μόνο ευχαριστίες έχει να απευθύνει ο Γιώργος Θωμάς προς την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα κα τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας, το ιατρικό και νοσηλευτικό τους προσωπικό.

Η έγκαιρη διάγνωση και η άμεση αντίδραση που υπήρξε έσωσαν την ζωή της μητέρας του, η οποία μετά από ατύχημα που είχε προσβλήθηκε από το βακτήριο του τέτανου.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο κ. Γιώργος Θωμάς αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Χριστόδουλο Ναθαναήλ, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλαν, τον άψογο επαγγελματισμό και την αξιέπαινη ανθρωπιά τους, προκειμένου να διατηρηθεί στη ζωή η μητέρα μου που από ατύχημα προσβλήθηκε από το θανατηφόρο βακτήριο του τετάνου.

         Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον Διευθυντή της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα»  Ηλία Λιάππη, ο οποίος έγκαιρα διέγνωσε κλινικά την κρισιμότατη κατάσταση της μητέρας μου και έδωσε εντολή για την άμεση διασωλήνωσή της, γεγονός το οποίο της έσωσε τη ζωή.

       Ο συνδυασμός των ενεργειών των δύο Διευθυντών, είχε ως αποτέλεσμα η μητέρα μου να βρίσκεται εν ζωή αποφεύγοντας εντελώς τον κίνδυνο.

     Επιπρόσθετα θα ήθελα να αναφέρω ότι λόγω της θανατηφόρας δράσης του συγκεκριμένου βακτηρίου θα ήταν  σωτήριος ο εμβολιασμός με το αντίστοιχο εμβόλιο του τετάνου για την αποφυγή του κινδύνου που εγκυμονεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ