Δυνατές μάχες στο Σχινιά για τα κουπιά του ΝΟΙ

kopilates s7

Σκληρές «μάχες» έδωσαν τα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στο πλαίσιο του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Στόχος της διοργάνωσης, να επιλεγούν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν προπονητικό κοινόβιο των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας.

Υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων προπονητών Αγγελικής Γκρέμου και Φώτη Λιόντου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. έκαναν δυνατές κούρσες και πρόσκληση για προπονήσεις με την Εθνική έλαβαν πέντε Γιαννιωτόπουλα.

Ο λόγος για τους Στέφανο Ντούσκο και Θανάση Παλαιοπάνο που ήδη συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει διεθνών διοργανώσεων και προολυμπιακής ρεγκάτας και για τους Ιάσονα Εξάρχου, Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Παύλο Φαΐτά.

Οι πέντε επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. θα παραμείνουν στον Σχινιά ως τις 19 Ιουλίου οπότε ολοκληρώνεται το κοινόβιο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι πρόσκληση για προπονήσεις με την Εθνική έλαβαν από την ΕΚΟΦΝΣ και οι Ανδρέας Καρέτσος και Σπύρος Γεωργίου, όμως λόγω τραυματισμού του πρώτου αθλητή δεν παρέμειναν τελικά στον Σχινιά.

Οι δύο νεαροί Γιαννιώτες κωπηλάτες αναμένεται να ενταχθούν στο κοινόβιο το επόμενο διάστημα, εφόσον φυσικά είναι καλή η πορεία ανάρρωσης του Α. Καρέτσου, ενώ θα λάβουν μέρος και στο τελικό στάδιο δοκιμασιών της Εθνικής που θα διεξαγάγει η ΕΚΟΦΝΣ στις 19 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ