Δωρεάν μετακινήσεις με «κυκλικά» δρομολόγια του Αστικού

komvos asfaltos

Στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών προκειμένου να αμβλυνθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης.

Με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Οικονομικών Γιώργος Αρλέτος και Φώτης Βάββας, ο Διοικητής της Τροχαίας Γρηγόρης Καράς και συνεργάτες του, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Παναγιώτης Μπαλούγιας και ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής.

Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε η καθιέρωση δύο κυκλικών δρομολογίων από το Αστικό ΚΤΕΛ, όπου η μετακίνηση θα είναι δωρεάν για τους πολίτες.

Τα δρομολόγια θα γίνονται με mini bus, από περιφερειακά σημεία προς το κέντρο της πόλης. Οι ακριβείς διαδρομές θα καθοριστούν εντός των επομένων ημερών με σκοπό να ξεκινήσει η εφαρμογή τους μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Με τον τρόπο αυτό θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να σταθμεύουν με τα οχήματά τους περιφερειακά και από εκεί να μετακινούνται δωρεάν προς το κέντρο της πόλης.

Άμεσα θα εντατικοποιηθεί η παρουσία της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για την διευκόλυνση της κίνησης, τον περιορισμό της παράνομης στάθμευσης, καθώς και του διπλοπαρκαρίσματος.

Όπως τονίστηκε και στη σημερινή σύσκεψη η Δημοτική Αρχή κατανοεί τα προβλήματα που προκαλούνται από την εκτέλεση των έργων. Πρόκειται όμως για παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες, αναβαθμίζουν την πόλη και με την ολοκλήρωσή τους θα είναι στη διάθεση των πολιτών.

Οι δύο αντιδήμαρχοι που μετείχαν στη συνάντηση εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο προς την Τροχαία όσο και προς το Αστικό ΚΤΕΛ για τη διαρκή και αποδοτική συνεργασία μαζί τους, αλλά στη Δημοτική Αστυνομία για την δική της συμβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ