Δωρεάν φροντιστήρια για άπορα παιδιά

DHMARXEIO_PREBEZASΔωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών έρχονται να προστεθούν στα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης σε παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Πρέβεζας.

Μετά την Ένωση Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης της πόλης και ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Πρέβεζας- Λευκάδας έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Πρέβεζας για την παροχή δωρεάν μαθημάτων σε παιδιά που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου όπου υποβάλλονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου και για τις δύο περιπτώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το χαμηλό εισόδημα .

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Γιώργο Φραγκούλη με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται η προσπάθεια που εντάσσεται στη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής ζωής του δήμου, εκτιμώντας την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες, ενώ τόνισε ότι σε όλη τη διαδικασία θα υπάρχει ανωνυμία και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστηριακά τμήματα χωρίς να πληρώνουν. Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές και τα δικαιολογητικά στην αντιδημαρχεία Παιδείας στο τηλέφωνο 2682360648 και στο τμήμα πρόνοιας τηλέφωνο 2682089006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ