Το βραβείο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας απέσπασε ένας Γιαννιώτης σεφ. Πρόκειται για τον Κίμωνα Λίγδα ο οποίος με τις δημιουργίες του έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Πήλιο ενώ πλέον δημιουργεί γαστρονομικά και στα Ιωάννινα, στο βραβευμένο ιδιοκτησίας του Σιλφιον.
Ο Κίμων Λίγδας διαθέτει μεγάλη διεθνή εμπειρία. Δημιουργεί στο εστιατόριο El Resto Bar του Ξενοδοχείου Agapitos Villas & Guesthouses στο Πήλιο το οποίο επίσης αναδείχθηκε από τα καλύτερα της χώρας και μάλιστα για δεύτερη χρονιά.
Ο Head Chef του εστιατορίου Κίμωνας Λίγδας με μεγάλη διεθνή εμπειρία (Lamaison De Boef 1* Michelin, RougesTomates 1* Michelin , Le Chaletdela Foret 2* Michelin) και αντίστοιχα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από τον τρόπο μαγειρέματος του που βασίζεται σε νέες τεχνικές που παντρεύονται με την βαθιά γνώση της κλασσική μαγειρικής δίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό και κυρίως γευστικό .
Και στα Γιάννινα και στο Πήλιο!