Διπλό χτύπημα από τη Δίωξη: Και κοκαΐνη και χασίς

speira astynomiaΙδιαίτερα αποδοτικές ήταν οι τελευταίες ώρες για το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, καθώς πέτυχαν δύο διαφορετικά χτυπήματα κατά των οργανωμένων κυκλωμάτων. Μάλιστα το πρώτο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μετά από καιρό, κατάφεραν να συλλάβουν έναν Αλβανό έμπορο, ο οποίος διακινούσε ποσότητες κοκαίνης στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο 44χρονος συνελήφθη, έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε κοκαΐνη, μικτού βάρους ενενήντα ενός (91) γραμμαρίων.

Λίγες ώρες αργότερα στα Κτίσματα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 22 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα Κτίσματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών αλλοδαπών δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν είκοσι οκτώ (28) δέματα με κάνναβη βάρους (22.055) γραμμαρίων.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη δράστη, που συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και διέφυγε σε παρακείμενη δασώδη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ