Δημόσια συζήτηση για «αυστηρά εμπιστευτικά»!

mauro selida

Πολλά είναι τα παράδοξα και τα ακατανόητα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Όμως αυτό που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας δύσκολα θα βρει άλλο προηγούμενο.

Το θέμα αφορά την χερσαία ζώνη και η συζήτηση προκλήθηκε από την Δημοτική Αρχή που θεωρεί –μάλλον μόνο αυτή και ο γαλάζιος βουλευτής του Νομού- ότι έχουν πετύχει έναν μικρό θρίαμβο!

Τους Δημοτικούς Συμβούλους διανεμήθηκαν τρεις σελίδες από το προσχέδιο της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του ΟΛΗΓ και του ελληνικού δημοσίου που φέρουν την ένδειξη «αυστηρά εμπιστευτικό».

Στις σελίδες αυτές από τις συνολικά 94 έχει πέσει πολύ μαύρο –τι έχει να κρύψει το δημόσιο από το δημόσιο άραγε- καταγράφεται τι θα παραχωρηθεί στο δημόσιο ώστε στη συνέχεια από το δημόσιο να περάσει στο Δήμο!!!

Πέρα από όλα αυτά τα ευτράπελα υπάρχει ένα ακόμη… Το συγκεκριμένο κείμενο δεν εστάλη επίσημα αλλά το διασφάλισε… εμπιστευτικά ο Δήμαρχος.

Και το Δημοτικό Συμβούλιο επί τρεις περίπου ώρες συζητούσε επί αυτού του εγγράφου που φαίνεται ότι συνέταξε το ΤΑΙΠΕΔ αλλά ήταν εμπιστευτικό και εμπιστευτικά δόθηκε στο δήμαρχο και εμπιστευτικά πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο..

Η λογική παραδίδεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ