Δήμος Ζηρού: Συλλυπητήριο για το θάνατο του Κώστα Βογιατζή

PENTHOS1

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βογιατζής, πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον καποδιστριακό Δήμο Φιλιππιάδας, σε ηλικία 71 ετών.

Ο Κώστας Βογιατζής είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2003 -2006 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2004-2006 επί δημαρχίας του κ. Μιχαήλ Κατραχούρα.

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα είχε εργαστεί στο 2ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας. Ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Βογιατζή Ντάκουλα, κι έχει έναν γιο τον Ευθύμιο.

Υπήρξε άνθρωπος αγαπητός, αμοιβαίας κατανόησης και δημιουργίας, ευγενική προσωπικότητα, κοινωνικά ευαίσθητος με δοτικότητα που εξέπεμπε τη θετική του αύρα, γαλουχημένος με αξίες και ιδανικά.

Υπηρέτησε με αφοσίωση και δημιουργικότητα, τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και την Εκπαίδευση, αφήνοντας ως παρακαταθήκη όχι μόνο το έργο, αλλά και το παράδειγμά του.

Η απώλειά του, μας γεμίζει θλίψη.

Ο Δήμος Ζηρού με ανακοίνωσή του τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στην αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντίνα, στον μονάκριβο γιο του Ευθύμιο και στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης,

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ., από τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ