Δήμος Σκουφά: Μέριμνα για αναβάθμιση των σχολείων

giannoylhsΆμεσα αναμένεται να γίνει από το Δήμο Νικολάου Σκουφά η δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για τα Τμήματα Ένταξης (ΤΕ) των σχολείων του Δήμου Νικολάου Σκουφά», που εντάχθηκε πρόσφατα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013», με προϋπολογισμό 44.120,00 €.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν συντάξει τα τεύχη δημοπράτησης και αναμένουν την έγκριση τους από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή, προκειμένου να προβούν τις επόμενες μέρες στην δημοπράτηση του έργου, με στόχο, ο εξοπλισμός να φτάσει στις αίθουσες των σχολείων στις αρχές του νέου σχολικού έτους.

Το έργο αφορά την προμήθεια σύγχρονου υποστηρικτικού εξοπλισμού για τα Τμήματα Ένταξης έξι (6) σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, στον οποίο περιλαμβάνονται διαδραστικοί πίνακες διδασκαλίας, μαγνητικοί πίνακες, φορητοί Η/Υ, δάπεδα δραστηριοτήτων, μουσικά όργανα κ.α.

Ο εν λόγω εξοπλισμός πιστεύεται ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην εφαρμογή εξατομικευμένων προγραμμάτων διδασκαλίας, υποβοηθώντας, καθ’ αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά, το εκπαιδευτικό έργο που παρέχεται στους μαθητές που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες ή άλλες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ