Δήμος Ιωαννιτών: Σεβασμός στα μέτρα για να μην υπάρξει πισωγύρισμα

plateia mavili

Τήρηση των μέτρων από όλους ώστε να μην υπάρχει πισωγύρισμα ζητά ο Δήμος Ιωαννιτών με αφορμή την επαναλειτουργία της εστίασης.

Ο Δήμος Ιωαννιτών σημειώνει ότι πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, που όμως πρέπει να γίνει με τήρηση όλων των μέτρων ώστε να μην ανακύψουν προβλήματα.

Στην ανακοίνωση σημειώνει:

Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα το οποίο πρέπει να γίνει με ασφάλεια και με τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων.

Ο Δήμος έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στον κλάδο με παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και με οικονομικές ελαφρύνσεις.

Θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και το επόμενο διάστημα.

Τα βήματα επιστροφής στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και με τήρηση όλων των μέτρων ώστε να αποφευχθούν πισωγυρίσματα.

Η τήρηση των μέτρων είναι υποχρέωση τόσο των επιχειρηματιών όσο και των πολιτών.

Με την ίδια ευθύνη που επέδειξε η συντριπτική πλειοψηφία τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να πορευτούμε και στο εξής αφού, δυστυχώς, ο κορωνοιός είναι ακόμη εδώ.

Μέχρι να αποκτήσουμε το τείχος προστασίας μέσω των εμβολιασμών οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί, να κρατούμε τις αποστάσεις, να χρησιμοποιούμε τις μάσκες και να τηρούμε όλα τα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ