Δήμος Δωδώνης: Βαθύς πόνος για τον Γιώργο

giorgos koupis

Βαθύς είναι ο πόνος στη Μουσιωτίτσα για τον χαμό του 43χρονου Γιώργου Θανάση. Ο Γιώργος εργαζόταν στην Κοινωφελή του Δήμου.

Αγαπούσε με πάθος το χωριό του και κυρίως αγαπούσε την φωτογραφία. Συνήθιζε να αποτυπώνει στο φωτογραφικό του φακό μικρές και καθημερινές στιγμές και μοναδικές εικόνες από την περιοχή του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης που συνεδρίασε έκτακτα, με αισθήματα  βαθιάς οδύνης και θλίψης για το θάνατο του εξαίρετου Γιώργου, που τόσο πρόωρα έφυγε αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην Υπηρεσία με το ήθος, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του αποφάσισε:

-Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής στην οικογένεια και στους συγγενείς του μεταστάντος.

-Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

-Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου   της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Το Διοικητικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δωδώνης συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου και κατόπιν της θλιβερής είδησης του θανάτου του Θανάση Γεωργίου, εν ενεργεία υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δωδώνης.

Εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην οικογένεια και τους οικείους του.

Επίσης θα παραστεί στην εξόδια ακολουθία και θα καταθέσει στεφάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ