Δήμος Δωδώνης: Απέσυρε την υποψηφιότητα ο Νίκος Λώλος

dimarxeio dodonis

Μία παράταξη λιγότερη, ένας υποψήφιος Δήμαρχος λιγότερος για τον Δήμο Δωδώνης. Ο Νικόλαος Λώλος έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Την απόφαση αποδίδει σε πιέσεις που δέχθηκαν υποψήφιοι του συνδυασμού του με αποτέλεσμα να μειώνονται οι προοπτικές για ένα καλό αποτέλεσμα της παράταξης.

Στην ανακοίνωσή του αναλυτικά αναφέρει:

 «Πριν από δώδεκα μήνες καταθέσαμε τη δική μας πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου Δωδώνης. Όλο αυτό το διάστημα η ανταπόκρισή των συμπολιτών μας ήταν εξαιρετικά θετική και πρωτόγνωρη. Θέσαμε από κοινού στόχους για την ανάπτυξη και την προκοπή της περιοχής μας, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας χωρίς εντάσεις, προβολές, αγένεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στους υπαλλήλους του.

Την προσπάθεια μας αυτή ακολούθησαν δεκάδες φίλοι από όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλους τους εργασιακούς χώρους, οι οποίοι άφησαν στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα, προτάσσοντας το μεγαλύτερο κίνητρο που είναι η αγάπη για προσφορά στου τόπο μας.

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα άρχιζαν να αλλάζουν. Οι προσωπικές πιέσεις σε υποψηφίους μας κυριάρχησαν με αποτέλεσμα οι συνθήκες να διεκδικήσουμε με προοπτική τη διοίκηση του Δήμου μας μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και πήρα την απόφαση να μην συμμετέχει η Κίνησή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον Τόπο μας. Τους ζητώ συγνώμη αν διέψευσα τις προσδοκίες τους.

Ελπίζω οι επιλογές τους στις ερχόμενες εκλογές να είναι για το καλό της περιοχής μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ