Δημοπρατήσεις έργων στην Π.Ε. Πρέβεζας

prebeza3Από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκαν οι δημοπρατήσεις για σειρά έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Πρόκειται για τα έργα, που αφορούν:

1. Βελτιώσεις – συντηρήσεις – ασφαλτοστρώσεις αγροτικού και βασικού οδικού δικτύου Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.

2. Αποκατάσταση ζημιών στην 7η επαρχιακή οδό, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ.

3. Εργασίες ολοκλήρωσης κτιριακών εγκαταστάσεων Ζηρού, προϋπολογισμού 175.000 ευρώ. Το έργο επαναδημοπρατείται επειδή ο αρχικός απέβη άγονος.

4. Βελτιώσεις – συντηρήσεις αποκαταστάσεις ζημιών σε τμήματα του επαρχιακού και βασικού οδικού δικτύου, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ. Το έργο επαναδημοπρατείται επειδή ο αρχικός απέβη άγονος.

Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Θεσπρωτίας

Από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, που είναι η Ε.Ε. Ηρακλής Τσόγκας και ΣΙΑ.

Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων και σήμανσης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο

Τη δημοπράτηση έργου για την τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων για την οδική σήμανση σε τμήματα του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ