Δήμαρχος ακυρώνει έργο 3,5 εκατομμυρίων!

konitsa poli

Πυρ και μανία είναι κάτοικοι και φορείς της Κόνιτσας με την Δημοτική Αρχή και κυρίως με τον Δήμαρχο της περιοχής τους!

Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων έργο ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούσε στην αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών του Δήμου.

Το έργο είχε κατατεθεί στον Φιλόδημο και το Δημοτικό Συμβούλιο με δύο αποφάσεις του στα τέλη Ιουλίου ζήτησε να περάσει στο πρόγραμμα «Τρίτσης» ώστε να μπορέσει να δημοπρατηθεί και επιτέλους να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος ωστόσο προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη και με βασικό επιχείρημα ότι η Οικονομική Επιτροπή είναι αυτή που λαμβάνει αποφάσεις για εντάξεις μελετών και έργων κατάφερε και πέτυχε την ακύρωση των αποφάσεων.

Η αντιπολίτευση αλλά κυρίως οι κάτοικοι των χωριών είναι εξαγριωμένοι καθώς βλέπουν ότι μία ευκαιρία για λύση των προβλημάτων χάθηκε..

Και φυσικά ουδείς πιστεύει τις διαδικτυακές υποσχέσεις του δημάρχου ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βρει πόρους ώστε να προχωρήσει η κατασκευή.

«Αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία δήμαρχος να ασκεί προσφυγή για ένα τόσο μεγάλο έργο» απαντούν εγγράφως οι κάτοικοι του Δίστρατου και καλούν τον δήμαρχο να απαντήσει τι άλλαξε και δεν θέλει να κατασκευαστεί το έργο.

Του θυμίζουν δε ότι ο ίδιος ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης είχε υπερψηφίσει το συγκεκριμένο έργο και τονίζουν ότι προχωρά στην ακύρωση μόνο για λόγους εγωισμού..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ