Δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό με ένα πέναλτι..

podosfairo mpala

Είναι σίγουρο ένα μοναδικό στιγμιότυπο στα ελληνικά γήπεδα.. Ένα στιγμιότυπο που γράφτηκε στα Γιάννινα με πρωταγωνίστριες τις ομάδες Κ-14 του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΑΟ Γιάννινα/Ελπίδες.

Στο παιχνίδι γίνεται μία σκληρή μονομαχία στην οποία ο τερματοφύλακας του ΑΟ Γιάννινα/Ελπίδες έχει βγει μακριά από την εστία του και άθελά του βρίσκει με την μπάλα αθλητή του ΠΑΣ ο οποίος πέφτει κάτω.. Η μπάλα στρώνεται σε άλλον αθλητή του ΠΑΣ ο οποίος σουτάρει..

Κατευθύνεται στο πρόσωπο αμυντικού του ΑΟ ο οποίος σαστισμένος από την φάση που έχει προηγηθεί και την πτώση του άλλου ποδοσφαιριστή βάζει τα χέρια στο πρόσωπο για να αποφύγει το χτύπημα.

Η διαιτητής του αγώνα σφυρίζει πέναλτι..

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να υπάρξει καμία διαμαρτυρία από την άλλη ομάδα, έκριναν πως η αντίδραση του αθλητή –να βάλει τα χέρια στο πρόσωπο για να αποφύγει το χτύπημα- προήλθε από το χτύπημα του συμπαίκτη τους που είχε προηγηθεί..

Έτσι αντί να χτυπήσουν το πέναλτι, πλάσαραν απλά την μπάλα στον τερματοφύλακα..

Ο ΑΟ Γιάννινα/Ελπίδες έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή του ΠΑΣ..

Είναι από τις στιγμές που αποτελούν πραγματική ελπίδα για το ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας έγινε στο Γήπεδο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ-14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου. Και θα τον θυμούνται  όλοι για πολύ για αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ