Διαβούλευση για το Πάρκο Πολυτεχνείου..

Μία ακόμη δημόσια διαβούλευση ξεκινά ο δήμος Ιωαννιτών με αντικείμενο την ανάπλαση του Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου, στην συμβολή των οδών Δωδώνης και Δομπόλη.

Η ιδέα αυτή την φορά ανήκει στην Αντιδήμαρχο Πρασίνου Ελένη Βασιλείου.

Σήμερα το “Πάρκο” περικλείεται από δρόμους υψηλής κυκλοφορίας και η πρόσβαση από τους πολίτες γίνεται μόνο αφού διασχίσουν κάποιον από τους παραπάνω δρόμους με την επικινδυνότητα που τους χαρακτηρίζει λόγω κυκλοφοριακού φόρτου.

“Στόχος της Δημοτικής Αρχής- όπως εξηγεί η κ. Βασιλείου- είναι να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους κοινόχρηστους χώρους σε σημεία που υπολείπονται και να τους αποδώσουμε στους πολίτες για χρήση με τα ευεργετικά οφέλη που όλοι γνωρίζουμε”.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος επιζητεί την άποψη των δημοτών για τη μετατροπή του κόμβου αυτού σε πάρκο, έστω και μικρών διαστάσεων, με τη πεζοδρόμηση της Ανωνύμου οδού που συνδέει την οδό Δομπόλη με τη οδό Δωδώνης. Σημειώνεται ότι με την προτεινόμενη παρέμβαση δε δημιουργείται πρόβλημα στη κυκλοφορία των αυτοκινήτων δεδομένης της ύπαρξης φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Δωδώνης, Δομπόλη και Κενάν Μεσαρέ”.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση μπορούν να το κάνουν μέχρι και στις 26 Μαρτίου στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.diavouleusi.eu/diabouleyseis/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CF%8E/ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ