Διασπάστηκε η πορεία στα Γιάννινα, ολοκληρώθηκε χωρίς εντάσεις

poreia_grigoropoulos0

ΦΩΤΟ- Με την τοποθέτηση στο κτίριο της Περιφέρειας ορισμένων σκίτσων που παραπέμπουν στην δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του που έγινε στα Γιάννινα. Τουλάχιστον το ένα μέρος της πορείας που κατέληξε στην κεντρική πλατεία, καθώς λίγο μετά την έναρξή της διασπάστηκε αρχικά σε δύο και στη συνέχεια σε τρία τμήματα. Το πρώτο κατευθύνθηκε προς το Εργατικό Κέντρο, ένα άλλο διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους κατέληξε στην πλατεία ενώ ένα τρίτο έφτασε στην Παπανδρέου, στο κτίριο της Αντιβίωσης. Η πορεία εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε ομαλά, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν αυξημένα. Κάθε πρόσβαση προς το Αστυνομικό Μέγαρο είχε αποκλειστεί ενώ αυξημένη ήταν η επιτήρηση και σε όλα τα δημόσια κτίρια.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ και οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ ήταν σε ετοιμότητα και ακολούθησαν το μέρος της πορείας που κατευθύνθηκε προς την Αντιβίωση, χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία ένταση.

Στην πορεία παρότι διασπάστηκε έδωσαν το παρόν αρκετοί φοιτητές, με συνθήματα ενάντια στην κατάργηση του ασύλου και των μέτρων της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ