Διαψεύδει ο Γιώργος Σομπότης

Ο Γιώργος Σομπότης, συνταξιούχος δάσκαλος από τα Γιάννινα είναι ο πρώτος που διαψεύδει ότι υπέγραψε το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας Ριζόπουλου.

Ο κ. Σομπότης επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Epiruspost ζητώντας να διαγραφεί το όνομά του από την σχετική λίστα, καθώς όπως είπε ουδέποτε υπέγραψε υπέρ του συγκεκριμένου υποψηφίου ή το κείμενο για την περιφερειακότητα.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει πως συμπεριλήφθηκε το όνομά του στην λίστα των υποστηρικτών.

Σημειώνεται ότι και κατά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων, προ μερικών ημερών, ακολούθησαν διαψεύσεις ορισμένων εξ αυτών.

Η Οργανωτική Γραμματεία της υποψηφιότητας του Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια Ηπείρου μετά την δήλωση διάψευση του Γιώργου Σομπότη, παρενέβη με την ακόλουθη δήλωση:

«Τα ονόματα τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα συνοδεύονται από υπογραφές των ιδίων. Ο κ. Σιομπότης έγραψε στο messenger, στον κ. Σάκη Παγωτό, ότι συμφωνεί με το κείμενο θέσεων και αρχών.

(Επισυνάπτεται η σχετική συνομιλία που για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιεύεται) Επειδή όμως δεν πρόσθεσε και ότι το προσυπογράφει, αποσύρεται το όνομα αυτό. 

Σε αντικατάσταση αυτού, προστίθεται ο κ. Κίτσος Κύρκος, αγρότης, Πρέβεζα του οποίου η υπογραφή ήρθε με καθυστέρηση, λίγο μετά την ανακοίνωση των ονομάτων “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ