Διαμαρτυρίες για την παρουσία της Αστυνομίας στο Άλσος

alsos astinomia

Διαμαρτυρίες πολιτικών φορέων και συλλογικοτήτων έχει προκαλέσει η εμφανής και έντονη παρουσία της Αστυνομίας στο Άλσος το βράδυ της Τετάρτης.

Από αργά το απόγευμα στην περιοχή βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις μετά από αρκετά τηλεφωνήματα περιοίκων για συγκεντρώσεις νεαρών ατόμων και φασαρία στην περιοχή.

Οι δυνάμεις μπορεί να έκαναν εμφανή την παρουσία τους όμως δεν παρενέβησαν.

Η ΚΝΕ Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της καταδικάζει «την περικύκλωση και την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία του Άλσους. Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί κομμάτι του παζλ στη συνολική όξυνση της καταστολής, η επίδειξη πυγμής από την κυβέρνηση και τους κρατικούς μηχανισμούς προσπαθεί να επιβάλει σιγή νεκροταφείου την ώρα που φέρνουν μια σειρά αντιλαϊκά νομοσχέδια, όπως είναι το αντεργατικό τερατούργημα που παρουσίασε η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα αυτά, ενώ 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από την κυβέρνηση για την  αντιμετώπιση της πανδημίας, για την ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την προστασία του λαού στους χώρους συνωστισμού, όπως είναι οι μεγάλοι χώροι δουλειάς, τα ΜΜΜ κλπ. Με την κυβέρνηση και όλα τα αστικά επιτελεία να κουνάνε το δάχτυλο στον λαό καθιστώντας τον, μοναδικό υπεύθυνο για την τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και για την αυτοδιάγνωση του με τα self test».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ