Διακομιδή σωτηρίας για βρέφος από την Άμεση Δράση!

amesi drasi

Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων.. Έναν ρόλο που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας, αναδεικνύει την προσφορά εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη και δημιουργεί τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές..

Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας ρουτίνας σε προάστιο των Ιωαννίνων βρέθηκαν μπροστά σε έναν γονιό που κρατούσε των λίγων μηνών βρέφος αναίσθητο και έτοιμο να καλέσει ασθενοφόρο για την διακομιδή στο νοσοκομείο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και προκειμένου να μην χαθεί χρόνος έβαλαν τον πατέρα και το μωρό στο περιπολικό και σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Η κινητοποίηση των γιατρών ήταν άμεση και το μωράκι επανήλθε. Είναι εκτός κινδύνου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό όπου διακομίσθηκε στη συνέχεια.

  • Το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι με βάση το αρχείο καταγραφής εισερχομένων κλήσεων του ΕΚΑΒ, δεν δέχτηκε κλήση για περιστατικό από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων, όπου να ζητήθηκε αποστολή  ασθενοφόρου προκειμένου να επιληφθεί συμβάντος – διακομιδής βρέφους ασθενούς.

«Η υπηρεσία μας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και της συνείδησης του καθήκοντός της, διαβεβαιώνει όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων πως γνώμονας και βασικός στόχος, αν μη τι άλλο, αποτελεί η εξέλιξη, η πληρότητα και η μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υγείας, που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας» σημειώνει στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ