Διαγωνισμός χορού υποψηφίων στη ΝΟΔΕ!

NODE_THΑν κάτι χαρακτήριζε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μεσούσης πλέον της Σαρακοστής, ήταν η παρακμή!

Αυτό που φάνηκε ήταν ότι δεν επρόκειτο για μία πολιτική εκδήλωση αλλά για ένα πανηγυράκι χωρίς νόημα και ουσία!

Τα μισά μέλη της Νομαρχιακής απουσίαζαν για άγνωστους λόγους.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αντί για χαιρετισμό επέλεξε να κάνει ομιλία που στην ουσία ήταν συρραφή κειμένων του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Προφανώς θεωρεί ότι τα κείμενα αυτά τα διαβάζει μόνο αυτός και ουδείς άλλος!

Άνευρη η ομιλία του επίσημου προσκεκλημένου Γιάννη Πλακιωτάκη. Ενδιαφέρουσες οι αναφορές που έκανε στο κλείσιμο, οι οποίες αρχικά πέρασαν απαρατήρητες αλλά στη συνέχεια σχολιάστηκαν αλλού πικρόχολα κι αλλού με χαμόγελα. Είπε για παράδειγμα ότι τα έργα στην πρώτη και δεύτερη φάση του λιμανιού είναι συνδεδεμένα με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και εξήρε την προσπάθεια που είχε κάνει ο Αντώνης Μπέζας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα ξαναπάρει την έδρα και θα ξαναστείλει άξιους στη Βουλή και την Κυβέρνηση.

Τα σχόλια κατόπιν εορτής λοιπόν ήταν αναπόφευκτα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς περιλαμβάνονται ακόμη η κοπή της πίτας από τον ιερέα, ο διαγωνισμός χορού των υποψηφίων βουλευτών και οι…γκέστ εμφανίσεις τραγουδιστών.

Η πίτα λοιπόν καίτοι πολιτική εκδήλωση ευλογήθηκε επί μακρόν από τον ιερέα, ο οποίος στη συνέχεια την έκοψε κιόλας. Μόνο που δεν υπήρξε κομμάτι ούτε για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε για τον πρόεδρό της, ούτε για τους ψηφοφόρους της!

Ακολούθησε όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις διαγωνισμός χειραψίας αλλά και χορού από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους βουλευτές.

Αρχικά περιφέρονταν από τραπέζι σε τραπέζι, στη μισοάδεια αίθουσα και στη συνέχεια ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν στους ήχους του Δόκιμου! Διασώθηκε μόνο ο Αντώνης Μπέζας! Αυτός δεν χρειάστηκε να περιφέρεται από τραπέζι σε τραπέζι καθώς οι περισσότεροι από τους παριστάμενους πέρασαν από το δικό του για ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση!

Ο λαός μπορεί να περνάει δύσκολα αλλά ούτως ή άλλως ο λαός απουσίαζε από την εκδήλωση.

Η τοπική ΝΟΔΕ πέραν όλων αυτών είχε φροντίσει ιδιαίτερα το διασκεδαστικό κομμάτι. Έτσι εκτός από την ορχήστρα που σταθερά εμφανίζεται στο κέντρο που γίνεται η εκδήλωση, είχαν κληθεί κι άλλοι δύο για… γκεστ εμφανίσεις!

Το πρόγραμμα λοιπόν εμπλουτίστηκε ειδικά για τη βραδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ