Διάγγελμα δημάρχου για τις λακκούβες

Σε ένα μακροσκελές… διάγγελμα προς τους κατοίκους των Ιωαννίνων προχώρησε ο Θωμάς Μπέγκας με αντικείμενο τις λακκούβες.

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος «στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες» αναφέρει ότι μαζί με τους συνεργάτες του προχώρησε στην υλοποίησε ενός τεράστιου έργου ο προυπολογισμός του οποίου, το 2023 θα υπερβαίνει τα 220 εκατομμύρια!

Στη συνέχεια κάνει ένα μικρό απολογισμό του έργου αυτού με ειδική μνεία στα 40 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων και στα έξι χιλιόμετρα πεζοδρομίων για να καταλήξει στις λακκούβες που είναι και το βασικό αντικείμενο!

Άλλωστε και στον τίτλο του γραπτού διαγγέλματος αναφέρει ότι αρνείται να σπαταλήσει τα χρήματα του δήμου σε προεκλογικό κλείσιμο λακκουβών!

Ο Θωμάς Μπέγκας αναγνωρίζει την καθημερινή ταλαιπωρία από τις λακκούβες τις οποίες ωστόσο αποδίδει στην πολυετή εγκατάλειψη των δρόμων όσο και σε έργα που έγιναν στα υπόγεια δίκτυα.

Αναγνωρίζει επίσης ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε από την κακοκαιρία του χειμώνα ωστόσο σημειώνει ότι η λύση θα πρέπει να είναι επιστημονικά ορθή κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση λόγω των καιρικών συνθηκών.

Έτσι κάνει γνωστό ότι έδωσε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Λιόντο να μην εκκινήσει την εργολαβία μέχρι να σταθεροποιηθούν απόλυτα οι καιρικές συνθήκες.

Δεν θα μετατρέψει τις λακκούβες σε «μαύρη τρύπα» για τα χρήματα του Δήμου, σημειώνει και δεσμεύεται ότι θα το πρόβλημα θα έχει εκλείψει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τέλος… συνιστά σε ορισμένους υποψήφιους δημάρχους που έχουν επενδύσει το σύνολο της μικροπολιτικής τους στο θέμα «λακκούβες», να μην εκτίθενται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ