ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ… Καθολικό το αίτημα των Ηπειρωτών για τη Δωδώνη

GALA

GALA«Η Δωδώνη δεν πωλείται». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν σήμερα εκατοντάδες κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της περιοχής, οι οποίοι πήραν μέρος στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που έγινε στα Γιάννινα.

Οι εκπρόσωποι των κτηνοτροφικών συλλόγων και των Ενώσεων τόνισαν για μία ακόμη φορά ότι η πώληση της γαλακτοβιομηχανίας αποτελεί σκάνδαλο. «Υπάρχει πλιάτσικο» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης ενώ ο κ. Μιχάλης Τζίμας υπογράμμισε με έμφαση ότι «η Δωδώνη δεν πωλείται, ανήκει στο λαό της Ηπείρου».

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, η συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση ήταν ικανοποιητική, με παρόντες, μεταξύ των άλλων, τους βουλευτές Χρήστο Μαντά και Μιχάλη Κασσή, δημάρχους της περιοχής, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, ο δήμαρχος Ζίτσας Δημήτρης Ρογκότης, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, Κόνιτσας Παναγιώτης Γαργάλας, πολλοί δημοτικοί αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Η πορεία κατέληξε στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου εκεί, οι κτηνοτρόφοι σε μία έκρηξη οργής άδειασαν γάλα, προβάλλοντας με ένταση το αίτημά τους για ακύρωση του διαγωνισμού πώλησης της Δωδώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ