Δ. Τσιρώνης: Την είχαν στημένη στον Παπανδρέου, Παπαχρήστος: Αθλιότητες τα περί στήριξης

BOYLH«Την είχαν στημένη του Παπανδρέου…. Η δανειακή σύμβαση δεν θα περνούσε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα γι’ αυτό επιλέχθηκε το δημοψήφισμα». Τη δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ΗΧΩ FM και στην εκπομπή «Η ώρα της Ηπείρου». Ο κ. Τσιρώνης εμφανίστηκε απολύτως πεισμένος ότι οργανωμένα συμφέροντα επιθυμούν να πέσει η Κυβέρνηση, έβαλε εναντίον μερίδας βουλευτών που δεν στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον Γιώργο Παπανδρέου και τώρα στρέφεται εναντίον του και υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

Στο ερώτημα αν τα «οργανωμένα συμφέροντα» βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσιρώνης απάντησε καταφατικά σημειώνοντας με νόημα πως πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που με την ψήφο τους σε εξεταστικές επιτροπές δεν άφησαν να οδηγηθούν ορισμένοι στη δικαιοσύνη.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσιρώνης ήταν πρόεδρος στην Προανακριτική που είχε συγκροτήσει η Βουλή για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ενώ εναντίον του έχουν κατατεθεί αγωγές από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Εν τω μεταξύ οργισμένη είναι η αντίδραση από το περιβάλλον του βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήσου, σε φήμες που μεταδίδονται και τον θέλουν να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Πρόκειται για αθλιότητες αναφέρουν κύκλοι του βουλευτή, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει περίπτωση στήριξης.

«Πρόκειται για αθλιότητες, πολύ συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τόσο αυτά τα Μέσα όσο και οι πολιτικοί παράγοντες με τους οποίους είναι σε επαφή γνωρίζουν άριστα πως ο Βαγγέλης Παπαχρήστος θεωρεί πως αυτή κυβέρνηση είναι μέρος του προβλήματος της χώρας. Πώς θα ήταν δυνατόν, λοιπόν, να της παραχωρήσει την εμπιστοσύνη του διά της ψήφου του» επισημαίνουν πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος του βουλευτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ