Δ. Γκορέζης, σπουδαία διάκριση στο καράτε

GOREZHSΑκόμη μια πολύ μεγάλη διάκριση για την Ήπειρο και την Παραμυθιά η δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ο Γκορέζης Δημήτρης. Ο 2ος Πρωταθλητής Ελλάδος αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών 18-21 ετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πού έγινε στην Βέροια παίρνοντας το εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα στο εξωτερικό.

Την απονομή στον Παραμυθιώτη αθλητή έκανε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης.

Πολύ καλή εμφάνιση επίσης έκαναν στους τελικούς στην κατηγορία εφήβων και νέων οι αθλητές Τσίλης Βασίλης και Μαργαρίτη Μαρία πού είναι στους 8 καλύτερους αθλητές της Ελλάδας για το 2012.

Παρόν στην εκδήλωση εκτός από τον υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, έδωσαν οι Βουλευτές Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βεζυρόπουλος Απόστολος, η Μπατσαρά Γεωργία, ο αντιπεριεφειριάρχης Καραπαναγιωτίδης Κώστας, η δήμαρχος Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη και ο ΓΓ της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Καράτε και Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Γερόλυμπος κ.α.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να αξιωθούμε να δούμε και στά κλειστά γυμναστήρια της Ηπείρου, (τα όποια δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα άλλα μεγάλα γυμναστήρια), μια παρόμοια διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ