Χωρίς ρεύμα για ώρες το νοσοκομείο Άρτας!

nosokomeio artas

Σχεδόν δεκαπέντε ώρες χωρίς ρεύμα είχε ενημερωθεί ότι θα μείνει το Νοσοκομείο Άρτας. Η διακοπή ήταν προγραμματισμένη, με την διαφορά ότι ήταν πολύωρη και αναπόφευκτα από νωρίς το μεσημέρι τα προβλήματα έγιναν σοβαρά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε προηγηθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα θα έμενε χωρίς ρεύμα από τις οκτώ το πρωί ως τις έντεκα το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γεννήτριες που διαθέτει προφανώς δεν μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες για ρεύμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν το ακτινολογικό, ο αξονικός και άλλες υπηρεσίες ενώ εκτός λειτουργίας είχε τεθεί και ο κλιματισμός του νοσοκομείου με τις συνθήκες για τους ασθενείς ορισμένων κλινικών να είναι αφόρητες.

Όσο για την σίτιση των ασθενών… Το νοσοκομείο προμηθεύτηκε φαγητό από το στρατόπεδο της Άρτας, το οποίο κάλυψε τις ανάγκες!

Σε τέτοιες συνθήκες γιατροί και νοσηλευτές… προσεύχονταν να μην προκύψει κάποιο σοβαρό έκτακτο περιστατικό καθώς θα ήταν αδύνατο να γίνουν στοιχειώδεις εξετάσεις.

Το μαρτύριο τελείωσε γύρω στις τρεις το μεσημέρι καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε ρεύμα πιθανότατα μετά τις συνεχείς και έντονες διαμαρτυρίες που υπήρξαν από πολλά τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ