Χωρίς ειδήσεις ο Γ. Μιχελάκης στην Ηγουμενίτσα

MIXELAKHSΣε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας χωρίς ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης να προσδιορίσει τον χρόνο ανακοίνωσης των ονομάτων κατά την διάρκεια των δηλώσεων που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε κυρίως σε γενικότερα πολιτικά ζητήματα ενώ σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τις προτάσεις που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία για την ανάπτυξη της Ηπείρου περιορίστηκε σε γενικόλογες τοποθετήσεις.

«Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει όλη η χώρα. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της κάθε περιοχής» απάντησε ο κ. Μιχελάκης.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι επί δύο χρόνια σταμάτησε και δεν ολοκλήρωσε κανένα αναπτυξιακό έργο, φέρνοντας ως παράδειγμα τη γέφυρα Περιστερίου στην Εγνατία Οδό και λέγοντας ότι επί δύο χρόνια δεν κατάφερε να παραδώσει ούτε αυτά τα 200 μέτρα του αυτοκινητόδρομου.

Σχετικά με τη θέση της Νέας Δημοκρατίας στην πώληση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη σημείωσε ότι το κόμμα του εξετάζει σοβαρά την πρόταση για ίδρυση εταιρείας λαικής βάσης.

“Επιτροπή Προστασίας των κυρίων Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου”, χαρακτηρίσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Ηγουμενίτσας, την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.
Ο κ. Μιχελάκης, επετέθη στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις επικείμενες εκλογές ο λαός θα κρίνει “ώριμα” και η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Επεσήμανε δε ότι το αντίθετο της “αυτοδυναμίας” δεν είναι η συγκυβέρνηση αλλά η “αδυναμία διακυβέρνησης” και έθεσε το ερώτημα “ποιός μπορεί την επόμενη μέρα” να οδηγήσει ασφαλώς τη χώρα εκτός κρίσης.
Χαρακτήρισε πολιτικούς σχηματισμούς όπως οι ανεξάρτητοι έλληνες του κ. Καμμένου, χωρίς πρόταση που απλά χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτών και αναρωτήθηκε για ποιό λόγο να τους ψηφίσει κανείς, ενώ καταλόγισε ευθύνες για την κρίση και στην αριστερά, επισημαίνοντας ότι δεν αρνήθηκε ποτέ κανένα αίτημα…
Εξήγησε ότι η επιλογή του Αντώνη σαμαρά να υπερψηφίσει η ΝΔ το Μνημόνιο 2 ήταν “πατριωτικό καθήκον” ώστε να μην φτάσει η χώρα στην καταστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ