Αυτοψία του ΙΓΜΕ για την ενίσχυση της υδροδότησης

igme autopsia

Μετά από αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη κλιμάκιο της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ), μετέβη σε περιοχές του Δήμου , εκτελώντας υδρογεωλογική αναγνώριση στα πλαίσια του έργου “Αντιμετώπιση υδροδοτικών προβλημάτων σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους”.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον προϊστάμενο της ΥΜ Ηπείρου Ευάγγελο Νικολάου και τον προϊστάμενο του έργου κ. Κοντοδήμο, γεωλόγους, μαζί με τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους και προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων μετέβη σε περιοχές του Δήμου προκειμένου να εκτιμήσει το υδατικό δυναμικό που θα μπορούσε να ενισχύσει την υδροδότηση του Δήμου.

Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις του κλιμακίου θα αναφερθούν σε εκθεση που θα παραδοθεί στον Δήμο το άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα !

«Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της ΕΑΓΜΕ και στα στελέχη της κ. Ε. Νικολάου προϊστάμενο της ΠΜ Ηπείρου και κ. Κοντοδήμο υπεύθυνο υλοποίησης του έργου για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια τους στο αίτημα του για  συνδρομή τους στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων ύδρευσης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας» σημειώνει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ