Αύριο οι φοιτητικές εκλογές

Γράφει: Μαρία Κεφάλα

Η μάχη στις αυριανές φοιτητικές εκλογές φέρνει τους νέους μπροστάρηδες σε μία μεγάλη κρίσιμη εθνική μάχη, γιατί μέσα στους επόμενους λίγους μήνες θα έχουμε εθνικές εκλογές και η νεολαία θα είναι το εφαλτήριο που θα οδηγήσει σε πολιτική αλλαγή, ώστε να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος.

Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. –η μεγαλύτερη πολιτική οργάνωση νέων της χώρας μας, η παράταξη που επί πολλά πολλά χρόνια κατακτά περήφανες νίκες -είναι πάντα στην πρωτοπορία όλων των αγώνων, δυνατή και μαζική.

Είναι αλήθεια ότι η ΔΑΠ εξέφρασε και εκφράζει διαχρονικά την καινοτομία, την πρόοδο και την ελευθερία μέσα στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και το κάνει με συνέπεια απέναντι σε παγιωμένες αριστερές ιδεοληψίες και αγκυλώσεις.

Είναι η  παράταξη που με τους αγώνες της στη πρώτη γραμμή δίνει κάθε χρόνο νίκες και πρωτιές σε όλη τη χώρα. Είναι το όχημα με το οποίο οι ιδέες και τα ιδανικά της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα, από φοιτητή σε φοιτητή, από ΔΑΠίτη σε ΔΑΠίτη. Είναι η παράταξη η οποία καθημερινά δίνει μάχες για να κάνει τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στα κοινά. Είναι η παράταξη που πιστεύει στις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της προόδου και της Αριστείας.

Είναι η Παράταξη που έχει κερδίσει τη μάχη των ιδεών!

Οι ΔΑΠίτισσες και οι ΔΑΠίτες έχουν τη φλόγα και τη θέληση να εκφράσουν τη γενιά τους. Θα δώσουν και την αυριανή μάχη με την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια ότι ανήκουν σε μία μεγάλη Παράταξη με μεγάλη ιστορία και με ελπιδοφόρο μέλλον. Η Φοιτητιώσα νεολαία θα στείλει το μήνυμα ότι σύντομα η πατρίδα μας θα περάσει σε πραγματικό καθεστώς κανονικότητας. Η πρώτη νίκη απέναντι στο λαϊκισμό θα είναι των φοιτητών. Και τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.

Ως πρώην ΔΑΠίτισσα, εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα παιδιά αυτά που και φέτος στα αμφιθέατρα το βράδυ των εκλογών θα πανηγυρίζουν άλλη μία μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ