Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία… Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα

astin nixtad

astin nixtad

Σε αυτοκτονία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροτομή που ολοκλήρωσε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Οριστικές απαντήσεις πάντως θα δοθούν και με την ολοκλήρωση των αναλύσεων που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα στοιχεία από τη νεκροψία πάντως συγκλίνουν στην αυτοκτονία, χωρίς να έχει προκύψει ένδειξη για οτιδήποτε άλλο.

Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος όμως έφερε και τραύμα από όπλο. Στο σημείο βρέθηκε ένα μονόκαννο, το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να γίνει ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος και απευθύνονταν στην οικογένειά του.

Η αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα από χθες το μεσημέρι, όταν ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, θεωρεί ότι δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που μπορεί να παραπέμπει σε οτιδήποτε άλλο, πέραν της αυτοκτονίας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας με έκπληξη και βαριά οδύνη πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου του εξαίρετου Δημοτικού Υπαλλήλου, Χρήστου Κωνσταντίνου.

Με ψήφισμά τους εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την βαθιά θλίψη και για τον απροσδόκητο χαμό, ενός φιλότιμου εργαζόμενου, ενός συμπολίτη,ενός θετικού ανθρώπου.

Στη μνήμη του εκλιπόντος, αντί στεφάνου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δωρεά το ποσό των 100 € στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Αποφασίστηκε, επίσης, να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ