Ατιμωρησίας το ανάγνωσμα και στο Νοσοκομείο Άρτας…

IATREIO1Μέρες τώρα παρουσιάζεται η υπόθεση Τσοχατζόπουλου σε μία προσπάθεια να πειστεί η κοινή γνώμη πως η δικαιοσύνη αργεί αλλά λειτουργεί.

Μα δεν είναι έτσι τα πράγματα δυστυχώς. Η ατιμωρησία στην Ελλάδα βασιλεύει. Σαν τον Τσοχατζόπουλο φυσικά υπάρχουν κι άλλοι πολιτικοί, αποδεχόμαστε ως αυτονόητο αλλά και απλοί υπάλληλοι του δημοσίου χαίρουν ατιμωρησίας πόσω μάλλον οι πολιτικοί μας…

Ας μας πουν τι απέγινε με το σκάνδαλο που εμπλέκονταν και υπάλληλος του φαρμακείου του Νοσοκομείου Άρτας. Την έθεσαν σε αργία μήνες μετά και εφόσον δεν αντέχονταν η λαϊκή κατακραυγή. Μόλις όμως ξεχάστηκε το θέμα, η εν λόγω υπάλληλος επέστρεψε στην οργανική της θέση σε νοσοκομείο των Αθηνών και εργάζεται κανονικά. Το συζητούν σ’ όλη την Άρτα και τη γύρω περιοχή όμως ούτε λέξη απ’ τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας.

Αναρωτιούνται μετά γιατί ο κόσμος έπαψε να τους εμπιστεύεται. Απ’ τον μικρότερο πολιτικό παράγοντα ως τον μεγαλύτερο. Απ’ τους εκάστοτε διευθυντές, διοικητές που αποτελούσαν επιλογές των βουλευτών ως τους ίδιους τους βουλευτές και τους υπουργούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ