Άστεγος ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών!

Στην πόλη των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού, που κατά καιρούς έχει να περηφανεύεται για τις επιτυχίες των αθλητών της, μπορεί να συμβαίνει κι αυτό… Να γίνεται έξωση από τις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας, στον Σπάρτακο, τον Σύλλογο των Ολυμπιονικών!

Σε έναν σύλλογο που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία και έχει χαρίσει ουκ ολίγες επιτυχίες στην πόλη τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Σπάρτακος την ερχόμενη Παρασκευή κόβει την πίτα και βραβεύει τους αθλητές του, στην αίθουσα που για χρόνια αποτελούσε το σπίτι του.

Και είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα της πρόσκλησης, καθώς δείχνει το “ενδιαφέρον” των αρμοδίων για τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή.

Η επιλογή του χώρου έγινε πρώτον γιατί δεν υπήρχε δυνατότητα μίσθωσης δύο αιθουσών για τη βράβευση και την κοπή της πίτας, αφού το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, παραχώρησε στον σύλλογο την αίθουσα « Δημ. Χατζής » ( φυσικά όχι δωρεάν, αλλά με μίσθωμα ) μόνο για τη βράβευση και όχι για την κοπή της πίτας και δεύτερον συμβολικά μετά την απόφαση της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, να αφαιρέσει την αίθουσα άρσης βαρών «Γιώργος Οικονόμου» από τον σύλλογο και να ζητά υπέρογκο ποσό για την προσωρινή χρήση της σημερινής αίθουσας άρσης βαρών και τζούντο του συλλόγου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ