Άρον- άρον φεύγει το λούνα παρκ

LOYNA_PARKΗ λειτουργία λούνα παρκ στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση.

Παρότι την παραμονή του, την υποστήριξε με σθένος η δημοτική αρχή αναπτύσσοντας διάφορα επιχειρήματα, αυτά δεν στάθηκαν ικανά να διασφαλίσουν την συνέχεια της λειτουργίας.

Το κόστος από τη μία που καλούνταν να καταβάλουν οι γονείς και το άθλιο θέαμα από την άλλη, ήταν δύο καθοριστικοί παράγοντες που φαίνεται ότι υποχρέωσαν τους αρμόδιους να μαζέψουν τα λιγοστά παιχνίδια και να φύγουν από την πόλη.

Είναι άγνωστο αν για την απόφαση αυτή μεσολάβησε και κάτι άλλο, είναι σίγουρο όμως ότι το τι ακριβώς συνέβη θα απαντηθεί από τη Δημοτική Αρχή καθώς το εγχείρημά της δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Εν τω μεταξύ η Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας , διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο τετραήμερο με πολλά δρώμενα που περιλαμβάνουν μουσική και παιχνίδια. Οι μικροί διασκεδάζουν, χορεύουν και τραγουδούν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μεταφέρουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Ένα τετραήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά, στην Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη στις 23,24,27,28 Δεκεμβρίου 2011 από τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 14:00 έχοντας ως στόχο τη μετάδοση της μαγικής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων και τη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας όλες οι εκδηλώσεις, οι οποίες είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ