Αποσύρεται από την κούρσα ο Αντώνης Παπαθανασίου

ND1Ο κ. Αντώνης Παπαθανασίου, η υποψηφιότητα του οποίου κατά ορισμένους είχε «κλειδώσει» αποσύρεται τελικά από την κούρσα των εκλογών. Χωρίς να είναι γνωστό αν ο ίδιος είχε απευθυνθεί στα αρμόδια κομματικά όργανα συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση, προβάλλονταν τους τελευταίους μήνες από κάποιους ως το βέβαιο φαβορί.

Μια βδομάδα μετά την θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή και την ψήφιση του νέου μνημονίου ο κ. Αντώνης Παπαθανασίου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook κάνει γνωστό ότι δεν επιθυμεί πλέον να είναι υποψήφιος στο Νομό Ιωαννίνων.

Μάλιστα ο κ. Παπαθανασίου αναφέρει ότι η δήλωση αυτή δεν αποτελεί ανακοίνωση τύπου αλλά ενημέρωση μεταξύ φίλων, ωστόσο δεν παύει να έχει την πολιτική της αξία.

Ο κ. Παπαθανασίου αναφέρει ότι η διαφωνία του με τη νέα δανειακή σύμβαση είναι κάθετη και αυτός ουσιαστικά είναι ο λόγος που θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου. Εκτός αν όσοι υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι ο κ. Παπαθανασίου δεν θα είναι υποψήφιος γνώριζαν τελικά κάτι παραπάνω.

Στη δήλωση που κάνει ο κ. Παπαθανασίου και αποτελεί ενημέρωση φίλων μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Διαφωνούσα με την δανειακή σύμβαση και τα νέα μέτρα πριν υπογραφούν, διαφώνησα και διαφωνώ και μετά την υπογραφή τους και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Δεν μπορώ να αλλάζω ρότα αναλόγως το προσωπικό μου όφελος την δεδομένη στιγμή παραβλέποντας τα πιστεύω μου και τις αρχές μου… όσοι πολιτευόμενοι το κάνουν αυτό στο τέλος όχι μόνο χάνουν τον δρόμο αλλά και την ίδια την ταυτότητά τους, ενώ αν ποτέ έρθει η ώρα να δείξουν τον δρόμο στους άλλους, δεν θα ξέρουν προς τα πού θα πρέπει να πάμε… Ίσως να έχω λανθασμένη άποψη, αλλά παραμένω σταθερός σε αυτή, μη προσπαθώντας να την επιβάλω σε κανέναν… και ο καθένας θα πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του. Καλή επιτυχία σε όλους, και πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά… αν δεν είναι καλά τότε δεν είναι το τέλος…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ