Αποκτά και η Πρέβεζα κοινωνικό φαρμακείο

Σε μια περίπου εβδομάδα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου Πρέβεζας η οποία θα στεγαστεί στον χώρο του ΚΑΠΗ ολοκληρώνοντας τις Κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο Δήμο μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία των προσλήψεων του προσωπικού και απομένει η διαμόρφωση του χώρου για να ανοίξει τις πύλες του και το Κοινωνικό Φαρμακείο το οποίο μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Συμβουλευτικής δημιουργούν ένα δίχτυ προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Πάργας το οποίο διανέμει σε τακτική βάση σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ. εντελώς δωρεάν.

Τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται κυρίως από δωρεές και χορηγίες (δέχεται συνεισφορές πολιτών και συλλογικών οργάνων, σχολεία και από επιχειρήσεις που εμπορεύονται τα είδη που αυτό διαθέτει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ