Αποκαλυπτήρια προτομής του ήρωα Ευάγγελου Κατσάνου

prosklisi apokaliptiria

22 Ιουλίου 1974… Ο Ανθυπολοχαγός Ευάγγελος Κατσάνος από τον Άσσο Πρέβεζας περνά στην αιωνιότητα πέφτοντας μαχόμενος τον εισβολέα στην περιοχή Καραόλου Αμμοχώστου της Κύπρου.

2022… Οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκε τον τιμούν.

 Η Τοπική Κοινότητα Άσσου και η Οργανωτική Επιτροπή κατοίκων της περιοχής, θα κάνουν την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ασσιώτη Ήρωα στην κεντρική πλατεία του χωριού στις 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ.

 Ένα ανεκπλήρωτο χρέος πέντε δεκαετιών, επιτέλους εκπληρώνεται χάρη στην εθελοντική συνεισφορά πλήθους ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και χάρη στην διετή συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Άσσου.

« Στόχος της οργανωτικής επιτροπής ήταν εξαρχής να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ο Ήρωας Κατσάνος Ευάγγελος και αυτό που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό την τελευταία διετία θα κορυφωθεί με τα αποκαλυπτήρια της προτομής, γι αυτό, σας περιμένουμε να προσέλθετε στην εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να αποτίσουμε τον επιβαλλόμενο φόρο τιμής στον ήρωά μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ